Kuponom van Ajándékozz zenét! Magyar nyelvű oldal
wait
logo
Keress több millió dal között!
Lepje meg szeretteit a zene élményével!
  Tökéletes meglepetést és garantáltan örömöt szerezhet Songo Ajándékkártyával, amellyel a Songo Zenebolt kínálatából bármilyen dal és album letölthető!
Akár az utolsó pillanatban is ráér megvenni az ajándékot, hiszen a fizetés után e-mailben azonnal megkapja a virtuális ajándékkártyát, amely bárki számára továbbadható.
A virtuális Songo Ajándékkártya egy többszámjegyű kódot tartalmaz, amellyel az ajándékozott a Songo Zenebolt kínálatából díjmentesen, egy vagy több alkalommal bármilyen zenét letölthet a kártyán szereplő összeg erejéig.
Ajándék kártya 1000Ft értékben
Ajándék kártya 5000Ft értékben
Ajándék kártya 10000Ft értékben
  A virtuális Songo Ajándékkártya értéke készpénzre nem váltható, nem kamatozik és a fel nem használt összeg megtérítésére nincs lehetőség. A virtuális Songo Ajándékkártya elvesztése, eltulajdonítása, a kártyával kapcsolatos – akár harmadik személy által történő – visszaélés esetén az ajándékkártyán szereplő összeg jóváírására nincs lehetőség. A Songo Online Zenebolt üzemeltetője nem vállal felelősséget a virtuális Songo Ajándékkártya elvesztéséért vagy jogtalan felhasználásáért, az elvesztett, jogtalanul felhasznált virtuális Songo Ajándékkártyákat nem pótolja.
Újdonságok
step back  step back
Népszerű albumok
step back  step back